Leuk dat je er bent!

Mijn naam is Carool Vaessen, sinds 2008 eigenaresse van Carool 2de kans kleding – thee – kado & zo. 
Vanaf het begin krijg ik hulp van mijn dochter Anouk. Zij werkt in de zorg en enkele uren per week bij mij. Ze weet precies wat mijn visie is in de winkel en dat zorgt voor een goede balans.

Historie

Al lange tijd was ik op zoek naar mezelf. Ik wilde graag ondernemen, maar wat? In 2008 zag ik dat er een winkelruimte vrij kwam op de Paulus Holtenstraat. Omdat ik me wilde onderscheiden begon ik een winkel met de naam, Carool 2de hands kleding & modeaccessoires. Geen makkelijke keuze, want 2de hands had toch een stoffig imago. Gelukkig had ik al snel een vaste klantenkring. Klanten die hun eigen kledingstijl hebben en weten dat bij ons wordt gelet op kwaliteit. Verder heb ik een wisselend assortiment van nieuwe sieraden en tassen.

In 2012 kreeg ik het aanbod om te verhuizen naar de Kerkstraat 45. Een mooie locatie in een ruim, licht pand. Omdat ik ondernemend ben vindt je vaak andere producten. Ik hou van variatie en uitproberen. Er kwam een stukje nieuwe kleding bij, eigenzinnig en eigentijds. De naam veranderde in Carool Eigenzinnige kleding & Modeaccessoires.

Na wat goede gesprekken en advies was het in 2020 tijd voor een verandering. Het eerste gedeelte van de winkel krijgt een metamorfose. Er is nu ruimte om thee te schenken en te verkopen van Hof van Schoor. Om in het thema te blijven vindt je nu ook diverse thee kadootjes. De naam wordt  aangepast, Carool 2de kans kleding – thee – kado & zo.

Vanaf het begin dat ik de winkel heb staan de eerste maanden van het jaar in het teken van de carnaval. Ik verkoop dan carnavals kleding en accessoires. In 2015 nam ik ’t Schminkwinkeltje over en was het plaatje compleet. De kleding die ik aanbied is handgemaakt, dus uniek. Zelf maak ik fantasiehaarbanden en hoeden.

Contact opnemen

Ontvang de nieuwsbrief